Kereskedelmi Tervezés

Hotel, iroda, kávézó, étterem, kozmetika, fodrászat, fotó stúdió fitness terem stb. szakszerű lakberendezési tervezése.

Ha új üzlethelyiséget vásároltál, vagy bérelni szeretnél, szükséged lesz egy profi szakemberre, aki az üzletnyitási feltételeket, célcsoportod igényeit, és az elképzeléseidet figyelembe véve szakszerűen megtervezi a belső teret.
 

Tökéletesen átgondolt funkció és design a Te elképzeléseid alapján, akár üres üzletelyiségben, irodában, vagy meglévő helyiségek átalakításakor.

Kinek?

Új üzlethelyiséget vásároltál, vagy már van egy meglévő vállalkozásod, amit fellendítenél.  Szeretnél a tér funkcióin, vagy a  design-on változtatni, és a belsőépítészeti / lakberendezési tervezést profi szakemberre bíznád.

Mit?

Üzleted / irodád teljeskörű belsőépítészeti megtervezése "centiméterről centiméterre" akár az üres falaktól a kész üzletig digitális látványtervező programmal. A tervezéshez csak egy alaprajzra, és az elképzeléseidre van szükségem, ebből fogjuk közösen felépíteni vállalkozásod és üzleted belsőépítészeti és lakberendezési terveit.

Hogyan?

Helyszíni felmérés után "centiméterről centiméterre" megtervezzük a tereket, és funkciókat, majd a stílusodoz illő színeket, burkolatokat, és berendezési tárgyakat választunk.

Javaslataimat digitális látványtervező program segítségével prezentálom neked, mindig több opciót felkínálva, így szinte élethű képet kapsz a várható látványról. 

 

Ha a Látványterveket önmagában nem érzed elegendőnek a megvalósításhoz, javaslom, válaszd a "Prémium Látványtervezés" csomagot, mely Kiviteli terveket (építészeti dokumentáció, műszaki rajzok, bútor rajzok) és Bevásárló listát is tartalmaz; így biztosan a kezedben lesz minden, ami a gyors és hatékony kivitelezéshez szükséges. 

Belsőépítészeti és Lakberendezési tervezés

- Digitális látványtervezéssel - 

Látványtervezés_kiviteli_tervekkel.png

Komplett belsőépítészeti és lakberendezési tervezés látványtervekkel, kiviteli tervekkel    (műszaki rajzokkal), és bevásárló listával 

 

12 900 - 19 900 Ft / m2
 

+ személyes konzultációk díja
15.000 Ft / 60 perc
20.000 Ft / 90 perc

Árak