A Styling

Ha szeretnél stílusosabbá vagy otthonosabbá tenni 1-2 helyiséget, de nem szeretnél nagyobb felújítási munkálatokba fogni, javaslom, válaszd a Styling szolgáltatást.

A Styling kiváló módja annak, hogy rövid idő alatt csodákat műveljünk egy térrel: saját stílusodhoz illő színeket, burkolatokat, bútorokat választunk, majd felkutatom neked ezek beszerzési helyeit is.

Befektetők és Lakás kiadók részére is kiváló szolgáltatás.

Kinek ?

 

Látványosabbá, vonzóbbá,  otthonosabbá szeretnéd tenni otthonod, vagy 1-2 helyiséget, de nem szeretnél nagyobb felújítási munkába fogni. Szeretnéd tudni, ehhez mit és hol érdemes megvásárolni.

Mit?

A Styling szolgáltatás egy "gyorsabb" lakberendezési szolgáltatás, mely során igyekszünk a lehető lekeveseb felújítási munka beiktatásával stílusosabbá tenni és berendezni a kiválasztott helyiségeket. A tér elrendezéshez (alaprajz) Styling során nem, vagy minimálisan nyúlunk hozzá; a hangsúly a színeken, a stíluson, és a design-on van.
 

Hogyan?

Helyszíni felmérés után igényeid szerint egyedi stílustervet készítek neked, mely tartalmazza a színskálát, burkolat, bútor és dekoráció javaslataimat hangulat montázsok formájában.
 

A montázsokat egy képes .pdf katalógus formájában adom át neked, egy egyedi bevásárló listával kiegészítve a tervben szereplő berendezési tárgyakról.

Styling csomagok

Styling  1 helyiségre

Stying_Stílustervezés_Beatadesign.jpg

1 db általad választott helyiség (< 30m2) stílustervezése, szín,  burkolat, bútor és dekoráció választással,
bevásárló listával

109 900 Ft

+ személyes konzultációk díja
15.000 Ft/ alkalom

* Több, vagy összetett helyiség esetén egyedi árajánlat készül.

Styling  2 helyiségre

Stying_Stílustervezés_Beatadesign.jpg
SAMPLEBOARD_Kitchen.JPG

2 db általad választott helyiség (< 30m2) stílustervezése, szín,  burkolat, bútor és dekoráció választással,

bevásárló listával

189 900 Ft

+ személyes konzultációk díja
15.000 Ft/ alkalom

* Több, vagy összetett helyiség esetén egyedi árajánlat készül.