Lakossági Tervezés

Ha új lakást vásárolsz, építkezel, vagy végre belefogsz a felújításba, és szeretnéd a tervezést profi szakemberre bízni, javaslom, válaszd a Tervezés szolgáltatást. 

A Tervezés során centiméterről centiméterre megtervezünk minden teret és funkciót, majd elvégzünk minden "Styling" feladatot, tehát színeket, burkolatokat, bútorok, és dekorációt választunk.

Kinek?

Új lakást vásárolsz, építkezel, vagy végre belefogsz a lakás, vagy egy-egy helyiség felújításába, és szeretnéd a belsőépítészeti / lakberendezési tervezést profi szakemberre bízni. Újépítésű ingatlan tervezésénél / berendezésénél kifejezetten ajánlom a  Látványtervezés szolgáltatást.

Mit?

Lakásod teljeskörű belsőépítészeti megtervezése "centiméterről centiméterre" akár az üres falaktól a kész otthonig digitális látványtervező programmal. A tervezéshez csak egy alaprajzra, és az elképzeléseidre van szükségem, ebből fogjuk közösen felépíteni ottonod belsőépítészeti és lakberendezési terveit.

Hogyan?

Helyszíni felmérés után "centiméterről centiméterre" megtervezzük a tereket, és funkciókat, világítást tervezünk, majd a stílusodhoz illő színeket, burkolatokat, és berendezési tárgyakat választunk.

Javaslataimat digitális látványtervező program segítségével prezentálom neked, mindig több opciót felkínálva, így szinte élethű képet kapsz a várható látványról.

 

Ha a Látványterveket önmagában nem érzed elegendőnek a megvalósításhoz, látványterveim mellé Kiviteli terveket (építészeti dokumentáció, műszaki rajzok, bútor rajzok) és Bevásárló listát is kérhetsz; így biztosan a kezedben lesz minden, ami a gyors és hatékony kivitelezéshez szükséges. 

Árak

Belsőépítészeti és Lakberendezési tervezés

- Digitális látványtervezéssel - 

Látványtervezés_kiviteli_tervekkel.png

Komplett belsőépítészeti és/vagy lakberendezési tervezés digitális látványtervezéssel, 

kiviteli tervekkel (műszaki rajzokkal), és bevásárló listával 
 

10 900 - 15 900 Ft / m2

+ személyes konzultációk díja
15.000 Ft/ 60 perc
20.000 Ft/ 90 perc