Tanácsadás Témakörök
Szín tanácsaáds, Falszín választás

MJJ15_gallery_27.jpg

Otthonunk vagy üzletünk falfestékeinek és színeinek kiválasztásánál hajlamosak vagyunk vagy saját kedvenc színeinkre, vagy az interneten és magazinokban talált gyönyörű fotókra hagyatkozni – ez azonban önmagában nem elég. Színválasztásunk nemcsak az alap hangulatát adja meg a térnek, de élettanilag és pszichésen is folyamatosan hatással van ránk; éppen ezért nagyon fontos állomás, és pontos tervezést igényel.

Rossz szín nem létezik, csak rossz kombináció ! A megfelelő kombináció összeállítása pedig maga a színtervezés.
 

A lakberendezésben a színek kiválasztása az egyik legösszetettebb feladat. Ezen tervezés során kielemezzük a tér adottságait, méreteit, a beérkező természetes fény mennyiségét, a kiválasztott stílust, és hangulatot amit el szeretnénk érni a helyiségben , majd a belsőépítészetben használt színkörök és színelméletek segítségével kiválasztjuk - a több millió látható szín közül - azt a szín kombinációt (színskálát) ami a lehető legtökéletesebben illik ahhoz a hangulati célhoz, amit el szeretnénk érni.
 

A Szín tanácsadást akkor javaslom , ha:

  • Profi szakmai segítséget vennél igénybe helyiséged színeinek kiválasztásához

  • Gyors válaszokra, vagy ötletekre van szükséged

  • Elakadtál néhány lakberendezési döntésben

Vásárolj Tanácsadást, Prémium Tanácsadást írásos összefoglalóval, vagy 4 alkalmas Tanácsadás Bérletet, és máris egyeztethetjük az első időpontot !