top of page

Beatadesign Karrier Program 

Egy akkreditált online felnőttképzés, melyben lépésről lépésre megtanítom, hogyan építsd fel saját profi lakberendező / designer karriered és vállalkozásod. 

Kinek szól a Beatadesign Karrier Program? 

GyarmatiBeáta_Beatadesign_Lakberendezés (48).jpg

Tanuló és pályakezdő lakberendezőknek 

Tanuló, vagy pályakezdő lakberendező, belsőépítész,  látványtervező, bútortervező, vagy designer vagy. Szeretnéd minél előbb elkezdeni a tervező szakmát, de nem tudod hogyan fogj hozzá, honnan szerezz szakmai tapasztalatot, hogyan építsd fel a projektjeidet, vagy honnan szerezz ügyfeleket. Úgy érzed, nem vagy még felkészülve egy saját főállású designer vállalkozás felépítésére.

 

Szeretnéd tudni, hogyan kell magabiztosan, lépésről lépésre felépíteni egy saját profi designer vállalkozást, és szívesen tanulnál egy tapasztalt tervezőtől.

GyarmatiBeáta_Beatadesign_Lakberendezés (11).jpg

Gyakorló és újrakezdő lakberendezőknek 

Már elvégeztél valamilyen lakberendező-, belsőépítész-, látványtervező-, vagy designer képzést, és el is kezdted a szakmát, de nem érzed magad elég profi tervezőnek. Nincs elég ügyfeled, túl sok a feladatod, nehezen tudod hatékonyan menedzselni a vállalkozásod. Nem mered otthagyni a “biztos főállásod”, ezért csak másodállásban tervezel, vagy hobbiból.

 

Szeretnéd tudni, hogyan kell magabiztosan, lépésről lépésre felépíteni egy saját profi designer vállalkozást, és szívesen tanulnál egy tapasztalt tervezőtől.

GyarmatiBeáta_Beatadesign_Lakberendezés (44).jpg

A designer szakma iránt érdeklődőknek 

Már régóta érdekel a Lakberendező vagy designer szakma, de nem tudod hogyan fogj hozzá. A mostani munkádat nem élvezed igazán, valami hiányzik. Imádod a lakberendezési műsorokat a TV-ben, mindig is csodáltad a színes, kreatív munkákat, de sosem volt bátorságod belevágni. Nem mered otthagyni a “biztos főállásodat”, mert félsz, hogy nem fog sikerülni.

 

Szeretnéd tudni, hogyan kell magabiztosan, lépésről lépésre felépíteni saját profi designer vállalkozást, és szívesen tanulnál egy tapasztalt tervezőtől.

BKP_Logo_Center_Black.png
bottom of page