top of page

Gyarmati Beáta

Tulajdonos, ügyvezető

Gyarmati Beáta vagyok, enteriőrtervező, közgazdász, oktató és mentor; a Beatadesign cégcsoport tulajdonosa, és a Beatadesign Karrier Program alapítója.  Két szenvedélyem a design és az üzletfejlesztés. Két szenvedélyemnek pedig két vállalkozásommal tisztelgek:  a Beatadesign Lakberendezés belsőépítészeti  tervezéssel, és lakberendezési tanácsadással foglalkozik, míg a Beatadesign Karrier Program célja tanuló és pályakezdő lakberendezők üzleti továbbképzése. 

 

Pályafutásomat közgazdászként és üzletviteli tanácsadóként kezdtem, de hamar be kellett látnom, hogy ez nem tesz igazán boldoggá. Az enteriőrtervező szakmát Madridban, Spanyolországban tanultam; ami azonnal magával ragadott;  ekkor éreztem meg, hogy a kreatív alkotóművészet nem maradhat ki az életemből. A multis, üzleti világot magam mögött hagyva Magyarországra költöztem, hogy lakberendező- és belsőépítészeti céget alapítsak. 

Az évek során többszáz ingatlan megtervezése, és számtalan tehetséges pályakezdő lakberendező és designer mentorálása után 2022-ben úgy döntöttem, hogy belsőépítészeti cégem mellett létrehozom a Beatadesign Karrier Programot: egy saját akkreditált felnőttképzést, melyben lépésről lépésre megtanítom, hogyan tudod felépíteni saját profi designer karriered és vállalkozásod. 

Akár az ingatlanod, akár a tervező karriered szeretnéd új alapokra helyezni, remélem, hogy részese lehetek a folyamatnak. 

Keress meg bátran, várlak Téged szeretettel, 

Signature_GyarmatiBeata.png
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

TV és Média megjelenések