A Tervező: Gyarmati Beáta

Ahány ház, annyi otthon, ahány tér, annyi külön világ. Akár most költözöl új lakásba, akár új vállalkozásba fogsz; felújítanád régi otthonod, vagy bővítenéd egy baba szobával, mindenképpen nagy változás előtt állsz.

 

Jómagam is a változás nagy mestere vagyok. Életem során eddig 3 országban éltem, és 11-szer költöztem új lakásba, újra és újra átélve a felújítás, az átalakulás és a beköltözés szépségét. A családom egyik fele az építőiparban dolgozik, így soha nem állt messze tőlem az építkezések világa, vagy a falfesték illata. Mindig nagyon kreatív típus voltam, imádok rajzolni, festeni, horgolni és barkácsolni, de a belsőépítészet, mint szakma,  igazán Spanyolországban talált rám.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Minden egy szék festéssel kezdődött madridi otthonunkban, amiből rendszeres bútorfelújítás, majd ingatlan tervezés, és végül digitális 3D tervezés lett.  A szakmát szintén Madridban tanultam, a Brit Belsőépítészeti Intézet lakberendező-belsőépítész képzésén - amerikai és ausztrál tanároktól. Majd Budapestre hazaköltözve, kicsit a magyar tervezéstől eltérő, széleskörű világjáró szemlélettel el is kezdtem tereket tervezni. 

 

Szabadidőmben továbbra is járom a  világot, hátizsákkal többször bejártam Dél-Kelet Ázsiát, Amerikát, és természetesen Európa szinte összes országát.  Habár stílusomon látszik a Nyugat-Európai tervezési szemlélet és az utazásaimból merített sok sok inspiráció;  munkámban a tervezői szabadság pont annyira érvényesül, amennyire Te, az ügyfelem igényled azt.

Tervezőként feladatom, hogy ha már megálmodtál valamit - legyen ez egy aprócska változás , vagy akár életed nagy projektje -  segítsek ötleteidet egy megvalósítható tervvé formálni .

Keress meg bátran, vágjunk bele minél előbb, hogy álmaidból terv, a tervből pedig valóság válhasson ! :)

 

Szeretettel várom megkeresésed, 

 

 

A Tervező

Gyarmati Beáta

Gyarmati Beáta

Enteriőrtervező, Lakberendező

+36 70 220 0026

  • Gold_Facebook
  • Gold_Insta
  • Gold_E-mail
  • Gold_Telefon
Gyarmati Beáta
White_Line_Instagram_2.png
White_Line_Facebook_2.png
Írj nekem üzenetet !