top of page

A Tervező: Gyarmati Beáta

Ahány ház, annyi otthon, ahány tér, annyi külön világ. Akár most költözöl új lakásba, akár új vállalkozásba fogsz; felújítanád régi otthonod, vagy bővítenéd egy baba szobával, mindenképpen nagy változás előtt állsz.

 

Jómagam is a változás nagy mestere vagyok. Életem során eddig 3 országban éltem, és 11-szer költöztem új lakásba, újra és újra átélve a felújítás, az átalakulás és a beköltözés szépségét. A családom apai ága az építőiparban dolgozik, így soha nem állt messze tőlem az építkezések világa, vagy a falfesték illata. Mindig nagyon kreatív típus voltam, de a belsőépítészet, mint szakma,  igazán Spanyolországban talált rám.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Minden egy szék festéssel kezdődött madridi otthonunkban, amiből rendszeres bútorfelújítás, majd ingatlan tervezés, és végül digitális 3D tervezés lett.  A szakmát Madridban tanultam, a Brit Belsőépítészeti Intézet enteriőrtervező (lakberendező-belsőépítész) képzésén; majd Budapestre hazaköltözve - kicsit a magyar tervezéstől eltérő, széleskörű világjáró szemlélettel - el is kezdtem tereket tervezni. 

 

Szabadidőmben szívesen járom a  világot, hátizsákkal bejártam Dél-Kelet Ázsiát, Amerikát, és természetesen Európa szinte összes országát.  Habár stílusomon látszik a Nyugat-Európai tervezési szemlélet, és az utazásaimból merített sok sok inspiráció;  munkámban a tervezői szabadság pont annyira érvényesül, amennyire Te, az ügyfelem igényled azt.

Tervezőként feladatom, hogy ha már megálmodtál valamit - legyen ez egy aprócska változás , vagy akár életed nagy projektje -  segítsek ötleteidet egy megvalósítható tervvé formálni .

Keress meg bátran, vágjunk bele minél előbb, hogy álmaidból terv, a tervből pedig valóság válhasson ! :)

 

Szeretettel várom megkeresésed, 

 

 

Gyarmati Beáta aláírás_kék.png

Gyarmati Beáta

Beatadesign_Lakberendezés_GyarmatiBeáta_prof.jpg

Gyarmati Beáta

Enteriőrtervező, Lakberendező

+36 70 220 0026

bottom of page